Frupp owoce liofilizowane MANGO 15 g (K475)
Opis
FRUPP mango liofilizowane Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g mango liofilizowanego zużyto 0,5 kg świeżego mango. chrupiące, pyszne i pożywne owoce intensywny aromat i smak mango produkt bezglutenowy dzięki liofilizacji zachowana zostały składniki odżywcze wysoka zawartość błonnika - 10% 100% owoców masa netto 15 g
Składniki: liofilizowane* mango * Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.