FRUPP truskawka liofilizowana 13g (K475)
Opis
FRUPP truskawka liofilizowana w plastrach CELIKO
Składniki: liofilizowana* truskawka w plastrach
*Liofilizacja to metoda suszenia, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.
Idealna do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek wzbogacający desery, ciasta, jogurty i napoje. Do wyprodukowania 100 g truskawki liofilizowanej zużyto 1 kg truskawki świeżej.
- chrupiące, pyszne i pożywne owoce
- intensywny aromat i smak truskawek
- produkt bezglutenowy
- dzięki liofilizacji zachowane zostały składniki odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 100 g |
13 g (1 opakowanie / 1 package) |
Wartość energetyczna: |
1347 kJ / 320 kcal |
175 kJ / 42 kcal |
Tłuszcz: | 4,0 g |
0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
0,3 g |
0 g |
Węglowodany: | 55 g |
7,2 g |
w tym cukry: |
55 g |
7,2 g |
Błonnik: | 16 g |
2,1 g |
Białko: | 8,0 g |
1,0 g |
Sól: | 0,01 g |
0 g |
Masa netto: 13 g
Opakowanie 13 g stanowi jedną porcję.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.